Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Simonei Halep după ce a înfrânt-o pe Pliskova: 'Cineva mi-a spus că dacă voi câştiga acest turneu, voi câştiga şi Australian Open'

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep, locul I WTA, a declarat, duminică, după ce a câştigat turneul demonstrativ de la Hua Hin, că i s-a transmis că de obicei învingătoarea competiţiei thailandeze se impune apoi la Australian Open.

"Sunt fericită că am câştigat ambele partide. Cineva mi-a spus că dacă o să câştig aici, o să câştig şi Australian Open. Dar dacă nu se va întâmpla aşa, nu va fi vina mea. Sper să revin aici în viitor", a declarat Halep, la festivitatea de premiere, scrie news.ro.

Ea a primit din partea organziatorilor un tablou de pictură abstractă, intitulat "The Champion".

Simona Halep încheie anul ÎN FORȚĂ: Liderul mondial a SPULBERAT-O pe Pliskova în finala turneului din Thailanda

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat turneul demonstrativ de la Hua Hin, după ce a învins-o, duminică, în finală, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 4 WTA, cu scorul de 6-2, 6-3.

Imagini INEDITE cu un ministru celebru: Live de la tăierea porcului / VIDEO

În prima zi, sâmbătă, Halep a învins-o pe britanica Johanna Konta, locul 9 WTA , cu scorul de 6-3, 6-3, iar Pliskova pe letona Jelena Ostapenko, locul 7 WTA, scor 6-1, 6-4. Konta şi Ostapenko vor juca, tot duminică, finala mică a competiţiei.

La această competiţie au mai participat de-a lungul timpului, printre altele, Serena Williams, Venus Williams, Maria Şarapova şi Angelique Keber.

După acest turneu, Halep va mai petrece cinci zile în Thailanda, sărbătorind Crăciunul şi pregătindu-se pentru sezonul 2018. Simona Halep va începe anul în China, la Shenzhen (1-7 ianuarie), turneu pe care l-a câştigat în 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.