Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție din CSM, după ce Klaus Iohannis A UMILIT-O pe Dana Gârbovan: Astăzi am văzut fiecare adevărata față a celor care invocă independența justiției

csm

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. Despre Dana Gârbovan, fosta judecătoare care a demisionat din funcție special pentru a nu fi în incompatibilitate, Klaus Iohannis a avut cuvinte dure, umilindu-o pe aceasta.

Într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO, judecătoarea Gabriela Baltag, membră a CSM, a declarat, după decizia președintelui, că ”am văzut fiecare adevărata față a celor care invocă permanent teorii privind independența justiției”. ”În realitate, independența justiției nu l-a preocupat deloc pe președinte.Sper să-și găsească alte construcții electorale fiindcă ar fi o blasfemie să mai rostească vreodată expresia ,, justiție independentă!””, a punctat judecătoarea.

Citește și: Vești uriașe pentru bucureșteni! Se reia de la 31 august

"Justiția a avut o șansă iar aceasta a purtat, până mai recent, numele judecătoarei Dana Gârbovan.

Astăzi am văzut fiecare adevărata față a celor care invocă permanent teorii privind independența justiției! Sper că nu mai are nimeni vreo îndoială; totul este numai la nivel de aparență!

Citește și: Anunț în toiul nopții al lui Alexandru Cumpănașu! Ce va înființa – Proiectul prezentat azi

Prin decizia luată - de respingere a propunerii doamnei judecător Dana Gârbovan în funcția de ministru al justiției - au căzut toate măștile propagandei privind statul de drept!

În realitate, independența justiției nu l-a preocupat deloc pe președinte. Avem dovada concretă prin decizia luată! Este greu să găsească în fruntea acestei importante instituții o persoană după viziunea, chipul și asemănarea Domniei Sale!

Citește și: Schimbare radicală! Un celebru lanț de hypermarket renunță la acest produs

Sper să-și găsească alte construcții electorale fiindcă ar fi o blasfemie să mai rostească vreodată expresia ,, justiție independentă!”", a declarat Gabriela Baltag.

”Resping propunerea pentru ministrul justiției. Nu voi tolera să fie ignorat votul dat în 26 mai, când s-a blocat prin votul românilor programul PSD și ALDE de a destructura justiția, de a opri lupta anticorupție și de a baroniza total România. PSD și ALDE sunt vinovate pentru dezastrul actual, pentru politizarea instituțiilor și nu voi tolera propuneri care sunt total împotriva valorilor democratice în care cred majoritatea românilor și în care cred și eu.”, a explicat Iohannis motivul pentru care o respinge pe Gârbovan.

Citește și: Dezvăluire. Fiul unui general comunist, ajuns lider USR-PLUS! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.