Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘTIREA privind transferul de arme nucleare în Românie e o MINCIUNĂ GROSOLANĂ/ Victor Ponta

aktual24.ro
ponta-aktual24

Reacție extrem de dură a fostului premier Victor Ponta la informațiile privind eventualul transfer de arme nucleare de la bazele americane din Turcia la bazele americane de pe teritoriul României.

Vezi și: DEZVĂLUIRI SUA au început transferul de arme nucleare din Turcia în România / EurActiv

Vezi și: PNL dansează pe melodia: pleacă ai noștri, vin ai noștri! /VIDEO

Potrivit lui Ponta știrea transmisă ”pe surse” de portalul EurActiv.com este o ”minciună grosolană care poate afecta grav siguranța națională a României”. În acest sens el susține că pare a fi o nouă încercare de decredibilizare a României după Episodul Sky News și cere autorităților în drept să ia atitutudine și să acționeze:

”Aceasta stire falsa ( o minciuna grosolana) data de EURACTIV.COM este cu adevarat de natura sa afecteze grav siguranta nationala a Romaniei !!!

Reactia prompta a MAE de a demonta aceasta dezinformare e binevenita dar nu cred ca este de ajuns ( multi oameni nu mai citesc dezmintirea oficiala - si unii probabil oricum nu-i cred pe cei de la MAE)!

Vezi și : Reacție FERMĂ a MAE cu privire la transferul de arme din Turcia în România

Este clar nevoie de o actiune legala contra autorilor si de o analiza a modului in care a fost construita aceasta stire - eu am motive sa cred ca fost conceputa intr-un "laborator" din strainatate ( poate Moscova?!?) , data unui "tovaras" de la Euractiv.com si plasata in Romania printr-o retea deja folosita anterior ( EuroActiv are in Bucuresti acelasi sediu cu ...... Hotnews / si are cateva organisme de presa care ii preiau imediat relatarile)!

Daca tot ne-am indignat fata de povestea de la SkyNews ( o simpla farsa a unor tantalai) si am arestat oameni pentru asta, stirea cu arme nucleara mutate in Romania este de 100 de ori mai grava si apta de a aduce uriase prejudicii sigurantei nationale!

Si asa poate aflam cu adevarat cine face in Romania "jocurile" altor tari care ne sunt inamice!

Ca cetatean al Romaniei si deputat in Parlament solicit public autoritatilor in drept sa ia urgent toate masurile necesare si sa informeze opinia publica!”, susține Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.