Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba, despre grefira lui Augustin Lazăr: 'Nu am făcut demersuri pentru identificare'

Inquam Photos / George Calin
augustin lazar

După ce reprezentanții Sindicatului Grefierilor au ieșit public și au menționat că grefierii nu au în atribuții în constituirea unui dosar de candidatură pentru procurori, procurorii de la Curtea de Apel Alba Iulia transmit că grefiera pe care Augustin Lazăr a dat vina pentru includerea în dosarul său a unei clasări care îk viza pe Iohannis nu a fost identificată.

Grefiera despre care a vorbit Augustin Lazăr că l-ar fi ajutat să își întocmească dosarul de candidat pentru funcția de procuror general nu este cunoscută până la acest moment. Nu a fost identificat niciun grefier care să fi făcut copii după ordonanțe, iar asta spun chiar procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba, informează Antena3.

Moise Guran aruncă 'bomba' după mișcarea DNA în cazul lui Tăriceanu. Cine va fi candidatul la președinție din partea PSD

”Nu am identificat grefierul la care faceți referire și nici nu am făcut demersuri pentru identificarea acestuia întrucât nu avem temeiuri legale pentru a susține o atare acțiune. Prin urmare nu cunoaștem cine ”a ajutat” la realizarea acelei activități”, a fost răspunsul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.