Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacțiile Laviniei Șandru când a aflat în direct știrea 'Vâlcov, arestat la domiciliu'

sandru

Lavinia Sandru, a aflat joi seara, in timp ce modera emisiunea 'Deschide Lumea' de la Realitatea TV, ca sotul ei, Darius Valcov, va fi cercetat de DNA in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

Anuntul a fost primit de Lavinia Sandru in direct, in timp ce discuta alaturii de invitatii din platou despre situatia votului pentru Dan Sova si despre sesizarea lui Klaus Iohannis la CCR pe aceasta tema.

Sotia lui Darius Valcov a vazut pe burtiera anuntul cu galben 'Valcov, arestat la domiciliu", moment in care si-a intrerupt invitatii.

"Dati-mi voie. Instanta a hotarat: fostul ministru al Finantelor va fi cercetat in continuare in arest la domiciliu", a anuntat Lavinia Sandru, dupa care s-a intrat intr-o pauza de publicitate.

"Haideti sa luam o pauza de publicitate dupa care vom reveni cu mai multe amanunte", a spus aceasta.

Dupa aproximativ 7 minute de publicitate, Lavinia Sandru reia emisiunea in direct si invita reporterul de televiziune care se afla la sediul ICCJ sa explice cazul lui Darius Valcov.

In continuare, Lavinia Sandru nu a ocolit subiectul, ci i-a intrebat pe invitati ce parere au.

"Daca vreti scurte comentarii, sau lungi comentarii…", a spus aceasta.

Pe rand, invitatii din platou au luat cuvantul, insa nu au insistat pe cazul lui Darius Valcov, spunand doar ca poate fi interpretat drept un esec al DNA din moment ce Valcov nu a ramas in spatele gratiilor, ci au dus discutia la modul general despre justitia televizata, plimbarea politicienilor cu catuse la TV si despre comentariile care se fac la TV cu privire la aceste cazuri. S-a spus in repetat randuri ca imaginile cu catuse la TV trebuie sa aiba totusi unele limite.

Acest subiect a fost dezbatut timp de aproape o jumatate de ora, fara prea multe interventii din partea Laviniei Sandru, care i-a lasat pe invitati sa vorbeasca in voie, dupa care s-a trecut la situatia lui Radu Mazare.

In acest timp, burtiera se schimba intre "Cum se vede anticoruptia pe micile ecrane", "Valcov, arest la domiciliu", "Arestul preventiv, respins de Curtea suprema", "Prima ciocnire intre Presedinte si Premier",

Deja cazul Valcov nu mai era demult adus in discutie.

Dupa o noua pauza s-a reintrat in emisiune cu discutii despre situatia exploziva de la CNA si despre atitudinea sefei audiovizualului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.