Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția CE Oltenia după accidentul de la Cariera Jilţ Sud: Autovehiculul a derapat pe pod; au fost 16 victime, 14 fiind salariaţi ai companiei

actualingorj.ro
complex Energetic Oltenia

Autovehiculul implicat în accidentul de la Cariera Jilţ Sud a derapat pe un pod, fiind înregistrate 16 victime, dintre care 14 sunt salariaţi ai Complexului Energetic Oltenia, anunţă compania.

''În data de 17 ianuarie, în jurul orei 13,00, în perimetrul Carierei Jilţ Sud, personalul care a participat la intervenţia mecanică la Excavatorul 1400-05 a urcat într-un mijloc auto pentru a se deplasa la sediu. În timpul coborârii pe o pantă, înaintea podului de traversare a transportatorului cu banda T 204, autovehiculul a derapat pe pod şi a căzut peste transportor, impactul soldându-se cu 16 victime. Printre acestea se numără 14 salariaţi ai CE Oltenia, dintre care 3 au decedat. Evenimentul a fost comunicat organelor abilitate pentru a fi cercetate şi stabilite cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii acestuia", au transmis reprezentanţii CE Oltenia, într-un comunicat, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.