Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Dianei Șoșoacă după ce Monica Anghel a imitat-o într-o emisiune TV. Artista dezvăluie: 'Este o persoană cu foarte mult umor'

evz.ro
monica anghel

Monica Anghel a imitat-o pe Diana Șoșoacă în timpul unei emisiuni la TVR. Artista a dezvăluit şi reacția politicianului după interpretarea sa.

Artista Monica Anghel a vorbit la Antena3 despre momentul în care a imitat-o pe senatoarea Diana Şoşoacă într-o emisiune TV.

Întrebată cine i-a propus această idee, Monica Anghel spus:

„Evident că Toni Grecu. De altfel, pe Diana Șoșoacă am și cunoscut-o și, din fericire, este o persoană cu foarte mult umor. Mi-a trimis mesaj şi mi-a spus că s-a distrat copios şi mi-a spus: băi, te felicit, într-adevăr semeni cu mine", a spus Monica Anghel.

Monica Anghel și Diana Șoșoacă se cunosc de ani buni, după cum a povestit chiar îndrăgita cântăreață. Vedeta spune că există o mare diferență între Diana Șoșoacă din viața de zi cu zi și politicianul care apare la televizor.

O cunosc de ceva timp, încă de dinainte de a intra în politică. Omul Diana Şoşoacă, după părerea mea, e totul diferit de politicianul cu același nume. Şi mai cred că nu doar eu am această impresie.

Diana Şoşoacă e o fire veselă, super ok, în viaţa de zi cu zi. Pare însă că se transformă atunci când intră în pielea personajului politic. Diana Şoşoacă e un om foarte calm, echilibrat, aşa cum o cunosc eu în viaţa de zi cu zi”, a spus Monica Anghel, în trecut, pentru Impact.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.