Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția DNA la acuzațiile medicului Irinel Popescu: 'Instituția are în lucru multe dosare în domeniul Sănătății'

Inquam Photos / Octav Ganea
crin bologa

Directorul Centrului de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti, Irinel Popescu, susţine că dosarul în care este acuzat că ar fi promis 100.000 de euro anchetatorilor reprezintă "o înscenare pusă la punct extrem de minuţios de către reprezentanţii DNA". Întrebat pe această temă, șeful DNA nu a răspuns direct acestor afirmații, ci a punctat faptul că în instituția pe care o conduce „există și alte dosare în care sunt cercetate persoane cu diferite funcții în domeniul sănătății”.

„DNA are în lucru în jur de 3000 de cauze în care sunt implicate persoane din toate categoriile sociale și din toate mediile de activitate. Desigur că unul din obiectivele noastre este să combatem corupția din mediul sănătății pentru că sunt mulți bani investiți acolo și există pericolul ca acești bani publici să fie folosiți în alte scopuri decât cei pentru care au fost alocați.

În DNA există și alte dosare în care sunt cercetate persoane cu diferite funcții în domeniul sănătății”, a spus Crin - Nicu Bologa, la Radio România Actualități.

Context

Directorul Centrului de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti, Irinel Popescu, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, după ce le-ar fi promis 100.000 de euro anchetatorilor din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a scăpa de dosare, a informat, miercuri, DNA.

Vezi si:  Șeful DNA CONTESTĂ decizia ÎCCJ, după ce procurorii nu mai pot ancheta abuzul în serviciu dacă paguba este mai mică de 200.000 de euro: 'S-a înțeles greșit'

Vezi si: Vești proaste pentru Dragnea: șeful DNA anunță finalizarea Dosarului TEL DRUM

Vezi si: Șeful DNA se plânge de lipsa de procurori: De vină e contrareforma din Justiție și Curtea Constituțională .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.