Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Adrian Mititelu după decizia FRF: Sunt eu de vină pentru nişte reminiscenţe ale trecutului? Comisia de Recurs mi-a dat dreptate

fanatik.ro
Adrian Mititelu

Patronul clubului U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a declarat, joi, că este mulţumit de decizia Comisiei de Recurs de rejucare a meciului cu Sepsi, el precizând că nu este de vină pentru “reminiscenţele trecutului”, anunță news.ro.

"Sunt mulţumit. Suntem cel puţin 50-50 cu Sepsi în acest moment (în lupta pentru play-off). E o decizie firească, în concordanţă cu restul ţărilor civilizate şi cu regulamentul. Nu era un motiv ca meciul să nu mai continue. S-a creat o confuzie. Acest meci se putea disputa fără probleme. Niciun jucător nu a spus că nu mai poate să joace. Arbitrul trebuie să consulte căpitanii echipelor. Recursul a zis ca mine, mi-a dat dreptate. Nu vorbim despre rasism. Din punct de vedere al termenilor legali, rasismul e una, iar xenofobia e altceva.

'Aşa curăţăm fotbalul de aceste aspecte, dar păstrăm oamenii la meci'

Xenofobia se pedepseşte foarte drastic. Ca dovadă, au rămas în picioare cele şase etape fără spectatori. Nu e simplu. Galeria U Craiova 1948 nu va mai face niciodată asta în viitorul apropiat. Cea mai bună sancţiune este să ne referim la subiecţii principali, galeriile. Dacă le iei sectorul rezervat special pentru ei, i-ai terminat. Aşa curăţăm fotbalul de aceste aspecte, dar păstrăm oamenii la meci”, a spus Mititelu la Digi Sport.

“E foarte uşor să evacuezi. E un pâlc de oameni, în două minute erau evacuaţi. Eu zic că nu putem fi mai catolci decât Papa. Noi nu suntem de vină pentru ce se strigă. Nu suntem de vină pentru ce au făcut ungurii în 40 în Ardeal. Sunt eu de vină pentru nişte reminiscenţe ale trecutului? Comisia de Recurs mi-a dat dreptate. Eram oaspete. Ce pârghie aveam noi să îi evacuăm pe aceşti indivizi? Domnul Dioszegi putea da o dispoziţie scrisă, iar în trei minute Jandarmeria o punea în aplicare. Chiar îl rog pe Dioszegi să meargă la TAS. Sunt curios cum va aborda TAS-ul problema. Nu va avea niciun efect. În două luni se termină şi Liga 1. Ce urgenţă să mai fie, dacă deja începe play-off-ul? Mă duceam la TAS, dar doar pentru dreptate.", a menţionat Adrian Mititelu, potrivit digisport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.