Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Alexandru Rafila după ce o doctoriță din Feteşti a fost bătută de un pacient

rafila ministerul sanatatii

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, joi, la Iaşi, că agresarea personalului medical este o problemă care din punct de vedere penal reprezintă o faptă gravă, iar din punct de vedere moral ţine de educaţia pe care o avem sau nu, potrivit Agerpres.

"Este evident că agresarea personalului medical este o problemă. În urmă cu câţiva ani ştiu că această agresiune împotriva personalului medical era echivalentă cu ultrajul, dacă nu mă înşel. Deci este clar că şi din punct de vedere penal este o faptă gravă. Ce pot să spun, asta nu ţine foarte mult de organizarea sistemului de sănătate, ci ţine de multe ori de educaţia pe care o avem şi mai ales de lipsa educaţiei, de modul în care unii oameni tratează profesioniştii din sănătate, este anormal aşa ceva", a afirmat Alexandru Rafila, întrebat de jurnalişti cum comentează incidentul de la Spitalul Municipal Feteşti, din judeţul Ialomiţa.

Un bărbat de 27 de ani care a lovit un medic de la Spitalul Municipal Feteşti a fost reţinut pentru 24 de ore, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa. Conform sursei citate, incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, medicul de gardă fiind lovit în timpul unei investigaţii medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.