Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Ciolacu la petrecerea organizată de primarul din Sinaia într-o clădire RA-APPS

Radu Pop
observatorulph.ro
Sinaia

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că nu are informaţii legate de faptul că o clădire a Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), aflată în subordinea Executivului, a fost folosită de primarul din Sinaia pentru a-şi serba ziua de naștere, conform News.ro

Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Brăila, cum comentează faptul că primarul staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, şi-a serbat ziua de naştere într-o proprietate a RA-APPS, în condiţiile în care legea specifică instituţiile care au acces în proprietăţile administrate de RA-APPS.

”Nu am ştiinţă de acest lucru, o să mă informez. Este, cred că, sub Secretariatul General al Guvernului şi o să întreb exact despre ce e vorba”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Întrebat, totodată, dacă edilul ar fi avut voie să folosească acel imobil, Ciolacu a răspuns: ”Nu ştiu solicitarea, nu ştiu contextul, dacă a fost vreun demnitar acolo, de aceea lăsaţi-mă să ma informez, o să întreb secretarul general al Guvernului”.

Jurnaliştii de la Recorder şi Centrul de Investigaţii Media au relatat, prezentând şi imagini, despre aniversarea pe care Vlad Oprea şi-a sărbătorit-o la Castelul Foişor, aflat în administrarea RA-APPS, în condiţiile în care statutul clădirii nu prevede organizarea de petreceri private.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.