Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Gigi Becali după moartea lui Rudel Obreja: N-aţi văzut omul, moare în puşcărie!

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali

Moartea fulgerătoare a lui Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a îndoliat întreaga țară. Gigi Becali s-a arătat profund afectat de moartea fostului pugilist și a avut o reacție dură la adresa celor care l-au băgat în închisoare pentru dosarul ”Gala Bute” și ulterior i-au refuzat eliberarea după ce acesta s-a îmbolnăvit.

Gigi Becali tună și fulgeră după moartea fostului pugilist care s-a stins la vârsta de 57 de ani în urma unei lupte crâncene cu cancerul, anunță romaniatv.net.

Latifundiarul din Pipera este extrem de revoltat și nu înțelege de ce Rudel Obreja nu a fost eliberat imediat după ce s-a aflat de boala de care suferă.

Ce spune Gigi Becali

„N-aţi văzut omul, moare în puşcărie. Obreja, boxer, ditamai omul, bolnav de cancer, nu-ţi dau voie, bă, să te tratezi. Dup-aia spune ‘păi da lasă-l în puşcărie!‘. Bun, mă, e corupt. Legea ce spune? Acasă, 30 de zile, în regim deschi, semi deschis 25 de zile. Dă-i, bă, 22, dă-i 12, dă-i 5. Băi niciuna, vine copilul la puşcărie. De când spun astea, de 10 ani de când m-am eliberat. De 8-9 ani numai asta zic. Le-am suferit cu criminalii și văd că de asta nu se rezolvă nimic! Nu se rezolv nimic! Și după aia spune România sănătoasă, care sănătoasă? Praf! Sănătoasă știi când de România? Când aia care a dat pușcării și au murit oameni în pușcărie să fie măcar la pensie. Dar ea e judecătoare la Curtea Constituțională. Atunci va fi România sănătoasă!”, a spus Gigi Becali.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, condamnat la 5 ani cu executare în ”Dosarul Gala Bute”, a cerut judecătorilor în vara anului trecut să-l lase să se trateze în libertate. Cererea i-a fost aprobată, iar acesta a urmat tratamentul, dar organismul său a cedat până la urmă în faţa bolii nemiloase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.