Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Marcel Ciolacu, după conferința de la Cotroceni: Klaus Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravității momentului

fanatik.ro
Ciolacu Iohannis

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu a transmis luni, după conferința de presă a președintelui Klaus Iohannis, că șeful statului nu poate ridica la nivelul gravității momentului prin care trece România.

„Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravității momentului pe care îl traversăm. Un președinte de țară ar fi dat românilor un mesaj de încredere și speranță că lucrurile sunt sub control. În schimb, Iohannis rămâne și acum doar președintele PNL, care se luptă cu Opoziția și cetățenii, găsiți vinovați pentru creșterea infectărilor. Deși haosul sanitar a cuprins deja Capitala și Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine și camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toți traseiștii, impostorii și interlopii din PNL. Cu ce preț însă?”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.