Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţia lui Tolontan după ce Emilia Şercan a plecat în LACRIMI din emisiunea 'Profesioniştii'/ VIDEO

Momente incredibile la televiziunea publică, la emisiunea 'Profesioniştii', realizată de Eugenia Vodă. Jurnalista Emilia Şercan care era invitată în emisiunea alături de jurnalistul Cătălin Tolantan a plecat din emisiune. Reacţia a survenit în urma dialogului despre jurnaliştii care mergeau să lucreze la mogulii cu probleme penale. Şercan a fost angajată la Realitatea TV pe când această televiziune era sub patronatul lui Sorin Ovidiu Vântu.

Mai multe detalii: SCENE INCREDIBILE la TVR: Jurnalista Emilia Șercan a plecat, în LACRIMI, din emisiunea Eugeniei Vodă

Cătălin Tolontan a reacţionat imediat după ce Emilia Şercan a plecat din emisiune. "Cred că s-ar amuza Vântu teribil. Mă simt un nesimţit înseamnă, că nu mă simt deloc rău că lucrez la Voiculescu. Scuză-mă, pe bune, dar ce să fac, să-mi iau un xanax? Înţeleg cum gândeşte Emilia. Nu înseamnă că sunt de acord cu ea. Dar înţeleg exact tulburarea ei. Ar fi compromis dacă, odată nepublicată investigaţia, ar fi continuat să rămână şi să lucreze selectată fiind de alţii, pentru că o lege fundamentală a meseriei acesteia spune că nimeni nu face selecţia în afara redacţiei. Eu, plecând la un moment dat de la un ziar la altul, m-am dus la redacţia Dilemei ca să-l întreb pe Radu Cosaşu, ca un tânăr admirator al său, acum 20 de ani, dacă, prin faptul că cineva nu-mi publică o anchetă, e un motiv suficient pentru a pleca de la ziarul respectiv.", a spus Tolontan.

Citeşte şi: O nouă controversă cu Laura Codruţa Kovesi în prim plan: Care este relaţia cu cei din SRI

Emisiunea fiind înregistrată, Tolontan şi-a permis să îi dea şi sfaturi Eugeniei Vodă. "Eu? Aş difuza tot. Mâine aş da ştire, aş da-o pe surse mâine, 'Emilia Şercan, criză de conştiinţă în studioul TVR'. ""E nevoie de o reacţie de Sorin Ovidiu Vântu din puşcărie. Dacă l-am suna, cred că s-ar distra copios că un om are o remuşcare în privinţa relaţiei cu el, deşi eu cred că el nu i-a cerut Emiliei Şercan niciodată absolut nimic şi nu i-a cerut să-şi încalce niciodată profesia."

Jurnalistul a dezvăluit cum se simte el după această întâmplare. "Mă simt extrem de nesimţit de vreme ce şi eu am un patron care este în închisoare, dar nu mă simt vinovat pentru asta.", a încheiat jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.