Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Traian Băsescu la starea de urgență anunțată de Klaus Iohannis: Mai bine mai tarziu decat niciodata, mai poate salva ceva

basescu

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, a asteptat prea mult pana a decis sa anunte starea de urgenta in Romania.

Vezi si: Ce drepturi poate interzice Klaus Iohannis prin decretul privind starea de urgență: raționalizarea alimentelor și interzicerea circulației, permise de lege

„E tardiv, e in urma evenimentelor, in urma timpului. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata, mai poate salva ceva, adica veniri din tari aflate in stare de epidemie, precum Spania, Germania, Franta, Italia, romani din diaspora care vor veni cu ocazia sarbatorilor pascale. As face o observatie: ce mi se pare extrem de nefericit este sa anunti ca vei introduce la inceputul saptamanii viitore dar sa nu explici in ce consta. Va dati seama ce e la populatia care nu stie legile?”, a spus Băsescu.

Fostul presedinte a indicat ca sunt doua probleme pe care trebuie sa le rezolve Romania: „numarul prea mic de paturi pentru terapie intensiva” si „numarul mic de cadre medicale”.

Vezi si: ULTIMA ORĂ S-au interzis în România evenimentele cu peste 50 de persoane în spații închise: fitness, SPA, cosmetică, cazinouri + cinema, teatre, muzee .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.