Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția oficială la filmul în care președintele Maia Sandu primește un plic de la Șor

captură TV
Maia sandu

Președinția a venit cu o reacție la videoul fake pe care-l pregătea Veaceslav Platon să-l lanseze cu câteva zile înainte de ziua alegerilor parlamentare anticipate, unde Maia Sandu s-ar fi întâlnit cu Ilan Șor, iar ultimul i-ar fi dat un plic.

Reacția a fost oferită pentru Realitatea.md de Sorina Ștefârța, purtătoarea de cuvânt a președintei Maia Sandu.

„Ceea ce am văzut ieri confirmă o dată în plus lucrurile pe care doamna președintă Maia Sandu le-a spus și cu alte ocazii: falsurile mediatice sunt un pericol pentru orice societate – mai ales pentru o societate care se vrea liberă și democratică – și este nevoie de implicarea statului, inclusiv prin reglementări de ordin legislativ”, ne-a comunicat Sorina Ștefârța.

Amintim că, ieri seara au fost publicate un șir de informații descoperite în urma unor percheziții ale ofițerilor SIS la una din așa numitele „fabrici” de trolli ai omului de afaceri Veaceslav Platon.

În urma perchezițiilor și verificării computerelor, au fost găsite mai multe imagini trucate, dar și filmulețe video, care urmau să fie date publicității pentru a o pune într-o lumină proastă pe președinta Maia Sandu și partidul pe care l-a condus, PAS. Toate astea erau pregătite în ajun de alegerile parlamentare din 11 iulie.

Știri.md amintește că aseară au fost făcute publice niște imagini pe care Veaceslav Platon le-ar fi fabricat. În filmuleț apare Ilan Șor și Maiei Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.