Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACTIA PNL la scrisoarea lui Tariceanu

pnl

Călin Popescu-Tăriceanu scrie apeluri patetice către PNL", sustine Cristina Pocora, purtatorul de cuvant al PNL intr-un comunicat de presa remis redactiei.

"Nu are sens să comentăm pe fondul celor scrise aproape identic în  urmă cu o lună în urmă de către același domn Tăriceanu, putem doar să repetăm  că acesta nu poate vorbi de viitorul PNL pentru că el reprezintă un trecut  liberal pe care l-a terfelit prin goana sa după funcţii şi prin  umilinţa cu care a pupat mâna PSD, în timp ce întreg partidul îşi asuma cu demnitate şi verticalitate intrarea în opoziţie.

Este ridicolă şi penibilă strategia PSD care, în loc de proiecte concrete pentru Parlamentul European, propune românilor minciuna gogonată "USL trăieşte", exemplificată astăzi prin punerea în geamul campaniei electorale a fantomei politice numite Călin Popescu-Tăriceanu.

Prin scrisoarea deschisă transmisă astăzi, acesta nu face decât o nouă plată în contul datoriei pe care o are față de PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului.

Este trist că dl. Tăriceanu chiar  nu poate depăşi şocul eşecului trădării, eşec ilustrat limpede prin faptul că nu l-a urmat nimeni din PNL  în construcţia altui partid liberal.

 Le reamintim tuturor că Delegația Permanentă a PNL a dat un vot aproape unanim pentru a nu mai accepta abuzurile PSD, partid care după ce a ajuns la putere a demonstrat că nu mai este interesat de respectarea promisiunilor făcute de USL, ci de satisfacerea intereselor baronilor roșii.", mai sustine reprezentantul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.