Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA Poliției Rutiere, după acuzațiile primarului Sectorului 6

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Poliția Rutieră a dat 3 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză, după ce primarul Sectorului 6 din Capitală a reclamat organizarea unor curse de mașini în buricul orașului. În ceea ce privește atitudinea polițistului care a vorbit la telefon cu primarul, s-a deschis o anchetă internă.

„Ieri, 2 mai a.c., Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel telefonic de către o persoană, cu privire la faptul că pe o arteră din sectorul 1 al Capitalei autoturismele circulă cu viteză. Pentru verificarea aspectelor semnalate, a fost direcționat un echipaj de poliție, dotat cu aparatură radar, care a acționat pe artera respectivă. Brigada Rutieră anunţă că, după verificări, nu au fost constatate încălcări ale limitei de viteză. Pe acel sector de drum, au fost constatate și aplicate 3 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Brigada Rutieră are drept obiectiv principal reducerea numărului de accidente de circulație, în municipiul București. Viteza excesivă constituie o cauză generatoare de accidente de circulație în Capitală, context în care, zilnic, sunt desfășurate acțiuni în scopul combaterii încălcării regimului legal de viteză. Astfel, de la începutul anului și până în prezent, au fost aplicate peste 7.500 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză și reținute 307 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 zile.

Având în vedere aspectele sesizate în spațiul public cu privire la modul în care s-a exprimat polițistul care a preluat sesizarea persoanei, la nivelul Brigăzii Rutiere s-au demarat verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun", se arată în comunicatul transmis de Poliția Rutieră.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.