Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţia preşedintelui PC la ameninţările lui Dan Voiculescu - AUDIO

voiculescu constantin

Preşedintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, l-a ameninţat pe blogul personal pe preşedintele PC, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii. Patronul trustului Intact, care execută o pedeapsă de 10 de închisoare, îl acuză pe fostul său colaborator de "lipsă de conştiinţă". Potrivit lui Voiculescu, actualul ministru al Agriculturii va fi judecat de Dumnezeu, dar şi de justiţie.

Daniel Constantin se află în vacanţă şi susţine că nu a citit ameninţările lui Dan Voiculescu. Deocamdată, acesta afirmă că nu vrea să vorbească decât de urări de bine.

"Deocamdată nu vreau să vorbim decât de urări de bine. Nici nu am citit nimic, credeţi-mă. Dacă ştiam că sună cineva din presă nici nu răspundeam. Să aveţi un an aşa cum vă doriţi dumneavoastră", a declarat Constantin.


Record and upload audio >>

Relaţia dintre familia Voiculescu şi Daniel Constantin s-a stricat după condamnarea mogulului. Voiculescu ar fi putut fi ajutat într-o oarecare măsură de intervenţiile ministrului Agriculturii, pentru a scăpa de puşcărie, însă acesta nu s-a implicat după dorinţa preşedintelui de onoare al PC. E deja de notorietate ruptura dintre conducerea PC şi Dan Voiculescu.

Vezi şi: Dan Voiculescu, ameninţări în prima zi din 2015. Cele 9 ţinte ale mogulului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.