Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reactia Președinției Moldovei după noile proteste de la Chișinău: O încercare eșuată de a destabiliza Moldova

Președinția Republicii Moldova
Președinția Republicii Moldova

Secretarul general al Președinției, Andrei Spînu, a venit cu o reacție în urma protestului organizat de Mișcarea Pentru Popor, din care face parte și partidul politic „Șor”.

Spînu este de părere că ceea ce s-a întâmplat astăzi în Capitală nu a fost un protest, ci o încercare a Rusiei de a destabiliza Moldova, însă care a eșuat, transmite Știri.md.

Să fie clar, ce s-a întâmplat azi în centru capitalei nu este protest. Trebuie să spunem tranșant, a fost încă o încercare eșuată a Rusiei de a destabiliza Moldova. Ce avem de făcut:

- rămânem calmi și ne informăm din surse oficiale și credibile;

- vorbim și explicăm tuturor oamenilor despre riscurile acțiunilor de destabilizare a grupărilor de hoți (Shor și alții);

- toată lumea trebuie să se detașeze de aceste mișcări: transportatori, șoferi, aleși locali, oameni de afaceri etc. Toți cei care contribuie la aceste acțiuni lucrează împotriva Moldovei!

În final, să fim alături de poliție și structurile de forță. Împreună ne apărăm țara!”, a scris Spînu pe Facebook.

Amintim că, Mișcarea Pentru Popor a organizat astăzi un nou miting antiguvernamental în Capitală. La protest nu au participat cel puțin două formațiuni care fac parte din Mișcare. Asta după ce partidul PACE şi mişcarea Scutul Poporului au renunțat să participe. Protestatarii au scandat lozinci împotriva „războiului în Moldova”, împotriva partidului de guvernământ și şefei statului, căreia i-au cerut „să-și asume plata facturilor pentru lunile de iarnă”. Acţiunea a finalizat cu citirea unei rezoluţii a mitingului, care a fost depusă la Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.