Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţia Primăriei Capitalei la construcţia a 700 de metri într-un an la Prelungirea Ghencea: COVID-19 ne-a întârziat

Captura Mediafax
prelungirea ghencea demolare

Primăria Capitalei arată că tronsonul între strada Braşov şi Râul Doamnei ar trebui să fie gata în octombrie 2020, iar drumul este realizat în proporţie de 90%, potrivit informaţiilor transmise de biroul de presă al Primăriei Capitalei către MEDIAFAX.

Gabriela Firea a construit în aproximativ un an de zile 700 de metri de drum dintr-un total de 6 kilometri în Prelungirea Ghencea, potrivit informaţiilor Asociaţiei Iniţiativa Prelungirea Ghencea, publicate de MEDIAFAX. Lucrările au început în septembrie 2019.

Citește și: Cristoiu: ‘Este clar că se țintește scaunul dlui Cercel. Deja a apărut un concurent și trebuie neapărat să plece’

În replica, Primăria Capitalei a menţionat că tronsonul între strada Braşov şi Râul Doamnei ar trebui să fie gata în octombrie 2020, iar drumul este realizat în proporţie de 90%, potrivit informaţiilor transmise de biroul de presă al Primăriei Capitalei către MEDIAFAX.

Tot autoritățile au anunţat că mai e de aşteptat din cauza crizei COVID-19, iar o parte dintre materiale au ajuns târziu.

„Lucrările au fost mult îngreunate de pandemia noului coronavirus, o parte dintre materialele comandate fiind livrate cu întârziere de către furnizori. De exemplu, o parte dintre ţevile noi necesare pentru devierea reţelelor de utilităţi au fost livrate în şantier abia în urmă cu o lună”, au transmis reprezentanţii biroului de presă ai Primăriei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.