Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția unei polițiste, după incidentul din Capitală: 'Să vă apere pisicuțele cu pantalonii strânși pe gleznă'

politista rutiera scrie amenda

O polițistă din Botoșani a reacționat pe pagina sa de Facebook după incidentul dintre doi polițiști și doi bărbați din Capitală. Andra Lichiardopol spune că „polițistul este ZID între un cetățean și infractorii de cea mai joasă speță".

O polițistă din Botoșani a postat pe contul său de Facebook o reacție la comentariile apărute în public, în urma incidentului dintre forțele de ordine și doi cetățeni, din Capitală, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Comisia Europeană știe când se termină criza: Propune INTERZICEREA deplasărilor neesenţiale către UE până la 15 mai

Andra Lichiardopol, scrie că a scos-o din sărite și a enervat-o comentariul unei femei care spunea: „o să ieșim peste voi (n.r. polițiștii ) în stradă!".

În mesajul său, politișta se adresează acestei femei.

„Păi, măi doamna profesor de muzică, și toți ceilalți cetățeni indignați, cetățeni de bine, nu bombardieri și copilași care abia și-au șters mucii de la năsuc și pentru că au internet își permit să înjure Poliția ca la ușa cortului...nu uita, dragă doamnă, că polițistul este ZID între dumneata și infractorii de cea mai joasă speță!!! Atacul asupra unui polițist, fie el și verbal, este atac asupra statului, implicit asupra cetățeanului onest! Legile nu mai ajută polițistul demult! Toate legile sunt favorabile infractorului! În curând veți fi tâlhăriți și jefuiți de toți aceia pe care Covid-ul i-a alungat de prin țările unde cerșeau sau cine știe ce <îndeletniciri> mai aveau, iar polițistul este legat de mâini!", scrie Andra Lichiardopol.

Potrivit acesteia, „amenzile nu au efect asupra acestor specimene, cu dosarele penale sunt obișnuiți, iar pușcăria pt ei este hotel de lux cu păpică!"

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Tot adresându-i-se cadrului didactic, polițista o întreabă cum ar reacționa dacă „un elev v-ar scuipa în plină pandemie, v-ar înjura?".

Răspunsul îl oferă tot ea: „Știu! Ați (...) chema Poliția în ajutor! Și ghiciți ce?! Orice ar face Poliția și oricât de mult ar vrea să vă ajute, nu poate! Pentru că sancțiunea în astfel de speță ar fi doar o simplă amendă! Nu-i așa că nu vă încălzește??? Sunt convinsă că nu! La cât de înverșunată sunteți în comentariul instigator, cel mai probabil că ați fi luat și i-ați fi aplicat o corecție elevului, nu-i așa?! Căci românul este dat naibii de când este pe pământ!".

Polițista îi mulțumește și persoanei care a filmat incidentul din Capitală, spunând că „ne-a mai scăpat de un polițist bun", explicând că cel mai probabil polițiștul își va pierde serviciul.

Citește și: Raed Arafat, precizări de ULTIMĂ ORĂ în urma unor 'interpretări eronate': Cum vor funcţiona spitalele în perioada următoare

Andra Lichiardopol are și un mesaj către cei care i-au acuzat pe poliști de abuz. „Să vă apere pisicuțele cu pantalonii strânși pe gleznă...întocmai în litera legii, legea aia de care vorbeam mai sus, favorabilă infractorului! Nu există abuz! În 14 ani de activitate nu am văzut un singur polițist care să ia un om de pe stradă și să-l agreseze pur și simplu! Din contră! Am văzut polițiști și jandarmi cu multă răbdare...prea multă! Voi ăștia indignați meritați să trăiți printre astfel de specimene toată viața voastră! Fără Poliție!!! Și acum sunt curioasă...ce ați fi făcut voi în locul polițistului? Când refuză să se legitimeze, te scuipă și te înjură?".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.