Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție dură a lui Zelenski după atacul cu drone asupra Kievului: Vladimir Putin mai poate nota o nouă 'realizare': a ucis încă o femeie însărcinată

ndtv.com
zelenski

Un atac cu drone din partea Rusiei, asupra capitalei ucrainene, care a avut loc luni dimineaţă, a ucis o femeie însărcinată în şase luni şi pe soţul acesteia, potrivit primarului Kievului, anunță CNN, potrivit Rador.

Ca reacţie, preşedintele Zelenski a afirmat: "Vladimir Putin mai poate nota o nouă "realizare" - a ucis încă o femeie însărcinată." "Lumea poate şi trebuie să oprească această teroare", a afirmat Zelenski. "Când vorbim despre nevoia Ucrainei de apărare aeriană şi antirachetă, vorbim despre vieţi reale luate de terorişti."

El a declarat că, deşi Ucraina a doborât cu succes drone Shahed, produse de Iran, nu a fost suficient. "Pentru a garanta protecţia cerului nostru şi pentru a reduce la zero capacitatea teroriştilor ruşi, avem nevoie de mai multe sisteme de apărare aeriană şi mai multe rachete pentru astfel de sisteme", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.