Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție dură a umaniștilor, în scandalul de la Academia de Poliție

Radu Pop
Daniel Ionașcu

Reacție dură a umaniștilor, în scandalul de la Academia de Poliție

Partidul Umanist Social Liberal a taxat dur conducerea Academiei de Poliție, vizată acum și de o plângere penală, în scandalul studenților intoxicați.

Daniel Ionașcu, președintele Consiliului Național al PUSL, a condamnat modul în care s-a încercat ascunderea adevărului, într-o situație în care a fost pusă în pericol viața a sute de persoane.

„PUSL este alături de Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor pentru demnitatea, onoarea și mai ales curajul de a sesiza Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism împotriva fostului rector al Academiei de Poliție ”A. I. Cuza”, Claudiu-Ștefan Chindiș. Acesta este acuzat împreună cu toți factorii de conducere ai instituției de abuz în serviciu punând astfel în pericol sănătatea și chiar viață studenților de la Academia de Poliție.

De asemenea, PUSL condamnă modul nelegal și abuziv prin care conducerea Academiei de Poliție a încercat să ascundă adevărul prin declararea neadevărată a numărului real al studenților intoxicați.

An de an, pregătirea cadrelor militare de la Academia de Poliție” A. I. Cuza”, marchează începutul unui drum nou în formarea viitorilor apărători ai vieții, proprietății publice și private, integrității și libertăților fundamentale ale cetățenilor, climatului de ordine și siguranță publică, și tocmai de aceea este nevoie de responsabilitate și respect”, transmite Daniel Ionașcu, președintele Consiliului Național al PUSL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.