Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție dură din USR la stenogramele din dosarul Metrorex: 'USR cu reforma, sistemul cu rakeții'

sigla USR
USR

„USR a vrut reforma sistemului pentru eliminarea furtului, iar sistemul a reacționat: căutau asasini ca să-și protejeze afacerile și să rămâna cuplați la banul public”, scrie pe Facebook deputatul Bogdan Rodeanu: „Nu le merge”.

„USR cu reforma, sistemul cu rakeții. USR a vrut reforma sistemului pentru eliminarea furtului. Iar sistemul a reacționat: căutau asasini ca să-și protejeze afacerile și să rămâna cuplați la banul public”, scrie pe Facebook deputatul Bogdan Rodeanu.

El face referire la stenogramele din dosarul Drulă vs Rădoi de la Metrorex, apărute în spațiul public.

„Așa arată corupția de la Metroul din București, susținută politic. Cu asta se confruntă oricine vrea să facă reformă reală în România. „Hai pe e””… „Cât dreaq costă niște racheți d-ăia ucraineni?”… „Hai naiba să punem preț pe capetele lor”… „5.000 de angajați, dacă donează fiecare 1.000 lei… facem vreun milion de euro. Și luăm ceva de calitate”… „Punem preț pe 2 capete… Drulă și directorul… și-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace”. Pe 24 martie 2021, cu două zile înaintea grevei generale, același salariat postează pe grupul WhatsApp următorul mesaj: „Dacă și dă afară și taie și din bani… trebuie să îi omorâm… la propriu”. Sindicatul lui Rădoi, fost senator PSD, a vrut să angajeze criminali plătiți ca să îl lichideze pe Cătălin Drulă, pe atunci ministru al Transporturilor și pe directorul Metrorex. Doar pentru că Drulă nu îi mai lăsa să fure. Au pregătit și o grevă, chipurile „spontană”, ca să-i întoarcă pe bucureșteni împotriva lui Cătălin Drulă. Și toate astea pe mână cu politicul: Rădoi a înscris angajații Metrorex în partidul lui Robert Negoiță, primarul sectorului 3 și i-au dat lui Piedone, primarul sectorului 5 jumătate din spațiile comerciale, în schimbul menținerii dughenelor care făceau bani pentru Rădoi și clica lui. Acesta este sistemul corupt pe care USR luptă să-l elimine. De aceea am fost scoși de la guvernare, de aceea, peste tot unde avem primari, forțele corupte se aliază împotriva noastră și, de aceea, ei ar vrea să dispărem din viața politică. Nu le merge”, conchide Rodeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.