Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţie dură la cea mai nouă numire în Guvern: 'Damful evazioniștilor de Murfatlar s-a insinuat pe culoarele sediului din Piața Victoriei'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Guvern

După ce Sebastian Bodu, fost preşedinte ANAF, a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, un alt fost preşedinte ANAF reacţionează dur. Gelu Diaconu îl numeşte pe Bodu "traseist fripturist".

"Restructurarea fiscal-bugetara are deja succesul asigurat. Exaltatul Cîțu va fi supervizat de noul consilier a lui Orban, traseistul fripturist Sebastian Bodu. Sper că se va ocupa de reducerea decalajului fiscal la TVA. Damful evazioniștilor de Murfatlar s-a insinuat pe culoarele sediului din Piața Victoriei", scrie Diaconu pe Facebook.

Fostul preşedinte ANAF denunţă şi "beția puterii" care a dus la situaţia politică actuală. Potrivit lui Gelu Diaconu, PNL a căzut în aceleaşi "metehne PSD-iste".

"Alegerile europarlamentare și cele prezidențiale au dus la schimbarea realității politice. Sătui de dominatia moștenitorilor politici ai lui Dragnea, o majoritate parlamentară fragilă avea sa instaleze guvernul Orban. Un guvern pe care eu l-am privit cu multa speranță.

În exercițiul guvernarii, sub influența sondajelor binevoitoare, PNL a reușit să-și ostilizeze toți jucătorii politici inclusiv pe aliații naturali din USR. Avem de-a face cu aceleași metehne psd-iste...

Dorind să valorifice succesul electoral al președintelui Iohannis au căzut în propria capcana: anticipatele.

După desemnarea lui Orban, un amic consultant politic mi-a trimis un mesaj pe WhatsApp în care mă avertiza că PNL va pierde pe toate liniile. Adică:

-opinia publica a realizat că sunt duplicitari și că, în fapt, nu își doresc două tururi de scrutin la alegerile locale ;

-nu vor organiza alegeri anticipate;

-președintele Iohannis va deconta pierderea în fața PSD la Curtea Constituțională;

-Ludovic Orban nu va mai fi premier;

-mare parte din ordonanțele de urgență aprobate fără avizele prevazute de lege nu vor trece de Parlament

Așadar, la doar 5 luni de când PNL părea invincibil, foarte mulți se întreabă cum e posibil să pierzi atât de mult într-un timp atât de scurt? Beția puterii și lipsa unei gândiri strategice veritabile pot fi două dintre răspunsuri. Voi ce credeți?", mai scrie Gelu Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.