Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție-fulger a Gabrielei Firea la acuzațiile CGS: Au umflat cifrele și nu au cum să mă combată

Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat duminică seară, la România TV, la acuzațiile Grupului de Comunicare Strategică.

  • Context: Gabriela Firea a scris, duminică, pe pagina ei de Facebook, că Ministerul Sănătății, condus de un membru PNL, a anunțat la prânz, „prin comunicatorii-dezinformatori uzuali”, că în București au apărut 100 de noi cazuri de pacienți COVID-19, într-un interval de 24 de ore și că acest lucru nu este adevărat, fiind doar 10 internări. În acest context, ea a cerut să se spună public unde sunt restul de 90 de internați. În replică, Grupul de Comunicare Strategică (GCS) spune că Firea transmite „prezumții conspiraționiste”, având „erori de contrucție logică în afirmații”. GCS consideră „revoltătoare tacticile de politizare a crizei sanitare”.

„De ce am reactionat azi? Am acest defect, sa ma informez. GCS este politizat, format din membri PNL, sa nu vorbeasca ei de politica, ca ei provin dintr-un partid. Ei n-au stiut sa spuna presei unde sunt cei 90 lipsa. Sa inceteze aceste atacuri nedemne Grupul de Comunicare format din domni si doamne de la biroul de presa PNL. Nu ma impresioneaza cu nimic, nu au venit cu nicio cifra, nu au cu ce sa ma combata pentru ca ei stiu ca eu spun adevarul. Cred ca au umflat cifra, au uitat ca eu verific orice informatie, nu o iau ca atare, defect profesional dupa 20 de ani (de jurnalism, n.red.)”, a declarat Gabriela Firea la RTV.

Citește și: Face furori pe internet servieta lui Klaus Iohannis de la Consiliul European / FOTO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.