Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție furibundă a sârbului declarat indezirabil pentru tentativă de spionaj: 'S-au speriat de prezența mea'

www.max-media.ro
sârb indezirabil Zivkovici

Cetățeanul sârb Bratislav Zivkovic, declarat indezirabil pe 15 ani de Curtea de Apel București din motive de securitate națională, a declarat, pentru Sputnik, că autoritățile române doar "s-au speriat de prezența lui în România".

Citește și: Deputatul-mitralieră, prădat de hoți în fața sediului SRI din centrul Capitalei: PSD-istul i-a anunțat de urgență pe Liviu Dragnea și Carmen Dan

Zivkovic a fost monitorizat de SRI încercând să afle informații clasificate referitoare la infrastructura critică şi obiectivele militare naționale, cât și ale aliaților, amplasate în sud-estul României cu intenţia de a afecta parteneriatele noastre strategice.

”Nu există niciun fel de dovezi. De altfel, aș fi ajuns la închisoare. Totuși, sunt la libertate. Ei pur și simplu s-au speriat de prezența mea în România. M-am întâlnit cu niște amici. În ultima mea vizită m-am aflat pe teritoriul României doar trei ore. Am fost așteptat la frontieră, unde mi-au și înmânat documentele în care sunt declarat persoană indezirabila", a declarat Zivkovic.

Citește și: Maghiarii din România au depus JURĂMÂNTUL de credință pentru Ungaria: Ce CADOURI le-a făcut Budapesta în urma unei legi controversate

Sârbul a publicat o reacție și pe Facebook, în care susține că autoritățile din România nu ar avea dovezi împotriva să.

"Nu există nicio dovadă că am avut de-a făcut spionaj pe teritoriul României, pentru că, dacă da, nu m-ar expulza, m-ar fi judecat pentru o astfel de treabă. România nu este totuși precum Muntenegru și nu face alegeri așa de proaste. După câte înțeleg eu, ei vor 'să prevină, mai degrabă decât să trateze' ", a scris Zivkovic, potrivit Realitatea.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.