Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medvedev a 'înroșit' tastatura când a aflat că polonezii vor despăgubiri de la Rusia: 'Să se șteargă cu calculul lor murdar. Prețul hârtiei igienice a crescut!'

TASS
Dmitri Medvedev

Ministerul polonez de Externe a publicat lista completă a pretențiilor față de Germania pentru prejudiciul în urma celui de-Al Doilea Război Mondial. De asemenea, autoritățile de la Varșovia urmează să publice lista și în privința Rusiei. Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a reacționat dur la aflarea acestor vești.

„Se poate reacționa în două moduri la degenerații din Ministerul polonez al Afacerilor Externe, care cer despăgubiri de la Rusia pentru 'pierderile militare'.

Sau pregătiți-le un cont 'pentru tot' ce URSS a transferat Poloniei în perioada socialismului. Și asta înseamnă sute de miliarde de dolari.

Sau spune-le să se șteargă cu calculul lor murdar... Se știe că din cauza sancțiunilor, hârtia igienică în UE a crescut în preț", a transmis Medvedev, pe canalul său de Telegram.

Ministerul polonez de Externe a comunicat că Polonia va calcula pierderile înregistrate în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și va cere și Rusiei despăgubiri. "Calcularea pierderilor militare înregistrate din cauza URSS-ului va fi pregătită pe baza cercetărilor similare celor care au condus la întocmirea raportului privind daunele cauzate Poloniei ca urmare a agresiunii și ocupației germane în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în intervalul 1939-1945", se arată în comunicatul ministerului Afacerilor Externe din Polonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.