Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacții după demisia Theresei May - Jeremy Corbyn cere organizarea de noi alegeri generale

jeremy corbyn vs theresa may

Liderul Partidului Laburist din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, a afirmat într-o postare pe Facebook după anunţul demisiei premierului Theresa May, că „ultimul lucru de care are nevoie ţara este o nouă luptă între conservatori şi un nou premier neales” şi a făcut apel la viitorul lider conservator să convoace alegeri generale.

„Premierul a avut dreptate să îşi dea demisia. Ea a acceptat în sfârşit ceea ce ţara ştia de mai multe luni: ea nu poate guverna”, a scris Corbyn pe Facebook, după ce premierul Theresa May a anunţat că va demisiona din funcţia de lider al Partidului Conservator pe 7 iunie.

„Partidul Conservator a eşuat cu privire la Brexit şi nu este capabil să îmbunătăţească vieţile cetăţenilor”, a scris el.

„Parlamentul este blocat şi conservatorii nu oferă soluţii pentru provocările majore cu care confruntă ţara. Ultimul lucru de care are această ţară nevoie este o nouă luptă internă între conservatori şi un premier neales”, a precizat Corbyn.

„Oricine va deveni noul lider conservator trebuie să lase poporul să decidă viitorul ţării prin noi alegeri generale”, a încheiat Corbyn.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.