DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Reacții TRANȘANTE după Raportul Matic - Liberal: O nouă monstruozitate specifică extremismului neo-marxist și politicilor relativiste, anticreștine și nihiliste

protest parlamentul european

Adoptarea în Parlamentul European a Raportului Matic reprezintă ceva „șocant, inadmisibil, monstruozitate specifică extremismului neo-marxist și politicilor relativiste, anticreștine și nihiliste”, afirmă parlamentari și eurodeputați români

„Am aflat din mass-media că aseară a fost votat în Parlamentul European Raportul Matić - proiect care promovează ideea că femeia nu trebuie să fie mamă, că noua generație trebuie îndoctrinată de mică cu ideea că femeia nu are această vocație, iar toți cei care se opun acestei viziuni trebuie combătuți și condamnați cu orice preț. Pe lângă multe alte absurdități pe care acest raport le contine, documentul sustine că și bărbații pot să nască copii, și faptul că educația sexuală pro LGBT va fi obligatorie în școli!?! Ceea ce mi s-a părut într-adevăr șocant și inadmisibil este faptul că europarlamentarii USR-PLUS, membrii ai Grupului Renew, în frunte cu Dacian Cioloș au încredințat 7 voturi acestui raport toxic”, transmite Gigel Știrbu

Deputatul liberal afirmă că schimbarea totală de paradigmă în privința drepturilor omului în UE votată joi este „periculoasă și nesănătoasă”.

„Îl întreb pe dl Cioloș, care este de acord ca bărbații să nască, care sunt motivele reale pentru care a votat această inepție? Care sunt motivele ascunse ale domnului președinte Cioloș al Renew Europe, în care au fost grupați verzii și stânga europeană din Parlamentul European, să susțină un document în care libertatea religioasă nu ar mai trebui să existe? Cam care ar fi următoarea inițiativă propusă de Dacian Cioloș: obligativitatea scoaterii icoanelor din casele românilor, așa cum au impus comuniștii în anul 1948 în RPR? Fac apel la Dacian Cioloș să se trezească și să nu mai voteze documente toxice pentru interese ascunse! Raportul Matic se poziţionează clar în favoarea promovării unei agende ideologice îndreptate împotriva dreptului la viaţă şi a dreptului părinţilor de a se pronunţa asupra educaţiei pe care o primesc copiii lor. Eu voi susține întotdeauna o societate construită pe valori și principii sănătoase, care să sprijine familia și să respecte viața”, conchide Știrbu.

La rândul său, Daniel Gheorghe, deputat PNL, caracterizează raportul Matic drept „o nouă monstruozitate specifică extremismului neo-marxist și politicilor relativiste, anticreștine și nihiliste care sfidează realitatea atât biologică cât și morală a umanității”.

„Bătălia din zilele noastre este una a valorilor iar societatea care nu va avea puterea de a stăvili aceste porniri distructive și amorale ale unei ideologii care neagă milenii de cultură și civilizație și sfidează însăși realitățile științifice împingând condiția umană intr-un carusel nebun al destructurarii și batjocurei oricarei urme de spiritualitate și normalitate, societatea respectivă se va prăbuși în neant. Pe scurt, acest raport votat masiv in Parlamentul European, inclusiv de eurodeputatii de la USR-PLUS, vorbește despre chestiuni precum îndepărtarea revoluționară a femeii de orice idee de maternitate, dreptul bărbaților nici mai mult si nici mai puțin decât de a naște(!!!) si glorifica în chip ideologic avortul”, arată Gheorghe.

El afirmă că este fundamental ca Partidul Național Liberal să își asume cu mult mai multă fermitate valorile creștin conservatoare.

Ssă se ferească de orice tentație spre globalism neo-marxist, așa numitul , care nu este nici pe departe progres, ci este regres spre o barbarie demnă de recăderea omului spre cavernal și o ruptură brutală cu ordinea creștină a lumii! Timpul jumătăților de măsură a trecut iar asumarea deschisă a apărării, în societatea noastră, a libertății și firescului din calea ideologiei neo-marxiste consider ca se impune a deveni si o prioritate programatica asumata explicit de PNL, un partid care este dator să nu uite niciodată de Dumnezeu si de valorile fundamentale pe baza cărora însăși România a luat naștere! Oare, mă întreb, colegii de la USR-PLUS, au de gând să pună în aplicare în România acele nazdravanii sinistre din infamul raport votat in mare veselie de toată stânga din Parlamentul European? Așa arată ?, conchide Daniel Gheorghe.

Europarlamentarul Cristian Terheș afirmă că UE a ajuns să fie de „râsul curcilor”.

„Raportul Matic din Parlamentul European, prin care se recunoaște, printre alte monstruozități, ca bărbații pot naște și că avortul este un drept fundamental al omului, a fost adoptat cu 378 de voturi pentru, 255 împotrivă și 42 de abțineri. Singurii europarlamentari români care au votat în favoarea acestui raport au fost de la

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.