Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reagy Ofosu a revenit la FC Botoşani

fc botosani

Echipa de fotbal FC Botoşani a anunţat, joi, transferul atacantului lateral german Reagy Ofosu, care revine astfel la formaţia la care a evoluat în sezonul 2019-2020, după cum transmite clubul pe pagina sa de Facebook.

Ofosu (32 ani) s-a despărţit marţi de UTA Arad, club la care fusese transferat pe 19 septembrie 2023, potrivit Agerpres.

Acesta a evoluat doar în opt partide pentru UTA, marcând un gol şi oferind trei pase decisive.

Extrema stânga a mai jucat în carieră pentru FC Ingolstadt, Chemnitzer FC (ambele din Germania), SV Groedig (Austria), NEC Nijmegen (Ţările de Jos), NK Istra (Croaţia), Spartak Trnava (Slovacia), Universitatea Craiova, Bursaspor (Turcia), Ionikos Nikeas (Grecia), Ohod Club (Arabia Saudită) şi UTA Arad.

Ofosu reprezintă a doua revenire la FC Botoşani din această săptămână, după cea a fundaşului bulgar Radoslav Dimitrov, care a mai evoluat la club între anii 2015 şi 2017.

FC Botoşani i-a mai adus în această iarnă pe mijlocaşul defensiv Ioan Filip, pe mijlocaşul ofensiv Lorand Fulop şi pe fundaşul central Andrei Miron, toţi de la Universitatea Cluj, pe fundaşul Daniel Celea (Nea Salamina), pe mijlocaşul Zoran Mitrov (Petrolul Ploieşti), pe mijlocaşul Adrian Răuţu (Bucovina Rădăuţi) şi pe atacanţii argentinieni Juan Cruz Kaprof (Sarmiento Junin) şi Enzo Lopez (Deportivo Cuenca).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.