Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid a pus ochii pe Andrei Florin Raţiu care în prezent joacă la echipa a doua a lui Villarreal

Real Madrid s-a reorientat şi vrea să transfere tineri de viitor. După Brahim Diaz (19 ani), care a fost prezentat oficial azi, campioana Europei a "ochit" şi un fotbalist român, relarează mediafax.

Citește și: S-a aflat! Câți bani a încasat statul din taxa clawback în doar câteva luni

Formaţia de pe Santiago Bernabeu îl vrea pe Andrei Florin Raţiu (20 de ani), care în prezent joacă la echipa a doua a lui Villarreal. Madrilenii îl vor pe Raţiu pentru echipa a doua, Real Madrid Castilla, după ce s-a accidentat Sergio Lopez, unul dintre cei mai promiţători tineri din academie, scrie Marca. Raţiu s-a mutat în Spania încă de când avea şase ani şi şi-a început cariera la Andorra de Teruel. A jucat acolo două sezoane, apoi a ajuns la Villarreal, unde a început să joace la categorii mai mari decât vârsta sa.

Raţiu a fost internaţional la naţionala U18 a României şi chiar a fost convocat la naţionala U21 de Mirel Rădoi, dar Villarreal nu i-a dat voie să meargă pentru că nu era un joc oficial, iar mai apoi nu a mai putut veni fiind accidentat. Fundaşul dreapta a jucat 14 meciuri în acest sezon la echipa secundă a "Submarinului galben" şi a marcat o dată.

Andrei Florin Raţiu mai are contract cu Viillareal până în vară. Apărătorul e cotat la 150.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. Mirel Rădoi îl urmăreşte atent pe Raţiu. "Pentru dubla cu Ţara Galilor şi Liechtenstein, trebuia să fie convocat Raţiu, de la Villarreal B. A avut 6 partide jucate în acest start de sezon. Am discutat cu directorul sportiv şi antrenorul de acolo. Din păcate, s-a accidentat", declarat Rădoi în urmă cu două luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.