Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid aşteaptă de la Mbappe un gest public pentru a începe negocierile de transfer

indianexpress.com
kylian mbappe

Responsabilii clubului spaniol de fotbal Real Madrid aşteaptă ca starul francez Kylian Mbappe să facă primul pas şi să anunţe public că doreşte să plece de la Paris Saint-Germain în această vară, pentru a înainta o ofertă oficială de transfer omologilor lor francezi, informează L'Equipe, conform Agerpres.

Conform cotidianului sportiv francez, după anunţul lui Mbappe, madrilenii ar urma să facă o primă ofertă de aproximativ 180 de milioane de euro, care ar putea creşte ulterior la 200 de milioane de euro. Însă pentru a face acest lucru, gruparea de pe Santiago Bernabeu aşteaptă un gest public al căpitanului Les Bleus.

Kylian Mbappe, cel mai bun marcator din istoria lui PSG, a fost lăsat în afara lotului echipei pariziene care a efectuat recent un turneu în Asia, urmând să se antreneze în continuare separat, începând de luni, când jucătorii pregătiţi de spaniolul Luis Enrique îşi vor relua antrenamentele la noul centru sportiv de la Poissy, conform presei din Hexagon.

Conflictul dintre Mbappe şi PSG a izbucnit luna trecută, după ce jucătorul a anunţat oficial clubul parizian că nu va activa opţiunea care îi permite să-şi prelungească cu un an actualul său contract, scadent în iunie 2024, pe care doreşte să-l ducă până la capăt, după cum a precizat el la momentul respectiv.

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, l-a ameninţat însă pe pe Mbappe că are două opţiuni: fie îşi prelungeşte contractul, fie se transferă la un alt club în actuala perioadă de mercato, care expiră pe 1 septembrie.

Pe adresa echipei franceze au sosit între timp două oferte de transfer, venite de la Al-Hilal şi Chelsea Londra, însă Mbappe a refuzat să negocieze cu cele două cluburi.

Site-ul The Athletic precizează că Mbappe nu va fi convocat pentru primul meci oficial al sezonului, pe care PSG îl va disputa în compania formaţiei Lorient.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.