Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid îl vrea pe portarul Gianluigi Donnarumma de la AC Milan - presă

www.gsp.ro
Donnarumma Milan

Real Madrid are mai multe probleme în defensivă de la începutul acestei stagiuni, iar unul dintre posturile pe care se va face prima modificare este, potrivit mai multor site-uri de sport din Spania, cel de portar, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Elena Udrea iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu Alina Bica

Thibaut Courtois (27 de ani) nu a dat cel mai bun randament, ba chiar a gafat în anumite partide, astfel că oamenii din conducere îi caută deja un înlocuitor. Primul pe listă este Gianluigi Donnarumma (20 de ani), legitimat în acest moment la AC Milan. Marca scria în urmă cu câteva zile că AC Milan a încercat să îi prelungească înţelegerea lui Donnarumma, scadentă în 2021, însă s-a lovit de un refuz. ”Rossonerii” i-au propus tânărului portar un salariu de şase milioane de euro pe sezon şi o extindere a contractului până în 2023. Florentino Perez a aflat de acest caz și va încerca să îl aducă în iarnă.

Văzut drept unul dintre portarii de viitor din Europa, Gianluigi Donnarumma a fost aproape să o părăsească pe AC Milan şi în 2017, tot din cauza unor neînţelegeri contractuale, însă, în cele din urmă, cele două părţi au ajuns la un acord. Donnarumma este portarul titular al lui AC Milan încă din sezonul 2015/2016, debutul său în Serie A având loc la 25 octombrie 2015, când încă nu împlinise 17 ani. În actuala stagiune, acesta a fost integralist în toate cele şase partide din campionat, încasând opt goluri.

Citește și: Informații importante despre Ion Iliescu! În ce stadiu se află fostul președinte

De altfel, AC Milan trece printr-o perioadă foarte slabă în campionat, clasându-se pe locul 13, după șapte runde, cu doar nouă puncte acumulate, fapt care ar putea duce la demiterea antrenorului Marco Giampaolo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.