Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid l-a prezentat pe Arda Guler

cdnuploads.aa.com.tr
Real Madrid

Arda Güler a fost prezentat ca noul jucător al echipei Real Madrid în cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri la Real Madrid City și care a început cu proiecția unui videoclip cu cele mai bune imagini cu jucătorul.

"Astăzi continuăm să consolidăm prezentul și viitorul echipei noastre. Continuăm să construim un proiect sportiv pe care îl considerăm strategic și fundamental pentru a putea reveni la succesele pe care le-am obținut în ultimii ani.", a spus Florentino Pérez în discursul său de prezentare, conform News.ro.

"Din acest motiv, astăzi este, de asemenea, o zi foarte specială pentru noi. Pentru că a sosit un tânăr jucător care visează la succes în lumea fotbalului alături de Real Madrid. Un jucător cu un talent enorm și care, în mod firesc, a fost dorit de marile cluburi din fotbalul european.

Talentul și munca depusă ți-au adus un loc la cel mai iubit și admirat club din lume. Începând de astăzi, ești un jucător al lui Real Madrid. Îți urăm bun venit și îți mulțumim că ai ales această insignă și acest tricou pentru a-ți scrie propria istorie.

La doar 18 ani, ți-ai împlinit deja unul dintre cele mai mari visuri din viața ta. Ai venit la Real Madrid, clubul care a câștigat 14 Cupe Europene."

În replică, Arda Güler a spus, citat de site-ul oficial al clubului:

"În primul rând, aș vrea să mulțumesc familiei mele și tuturor oamenilor care au contribuit la acest moment. De asemenea, vreau să îi mulțumesc președintelui clubului pentru cuvintele sale frumoase. Vreau să devin o legendă a clubului precum Di Stéfano".

Înainte de ceremonia de prezentare, Arda Güler a semnat un nou contract pe șase sezoane în sala de consiliu a clubului Real Madrid City, însoțit de președintele clubului, Florentino Pérez. După semnare, el a primit un ceas, o replică a stadionului Santiago Bernabéu și un tricou cu numele său și numărul 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.