Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid-Levante, scor 3-2, în etapa a patra din La Liga

Real Madrid stadion

Real Madrid a învins-o pe Levante, sâmbătă după-amiază, scor 3-2, în etapa a patra din La Liga. Echipa lui Zinedine Zidane a condus cu 3-0 la pauză, însă oaspeţii au fost aproape de egalare spre finalul partidei, conform Mediafax.

Karim Benzema, cu două goluri, în minutele 25 şi 31, şi Casemiro, în minutul 40, au fost marcatorii lui Real Madrid în prima repriză. Deşi totul părea să meargă către o victorie clară a formaţiei pregătită de Zidane, Levane a revenit în actul secund.

Borja Mayoral a redus din diferenţă în minutul 49, marcând împotriva echipei de la care este împrumutat. În minutul 62, Real a punctat pentru 4-1, însă reuşita a fost anulată pentru offside după consultarea sistemului VAR. Gonzalo Melero a înscris al doilea gol al lui Levante, în minutul 75, oferind un final dramatic de partidă pe „Santiago Bernabeu”.

În minutul 90+2, la doar al treilea şut pe poartă al lui Levante, Ruben Vezo a avut şansa egalării, însă Courtois a intervenit decisiv.

S-a terminat 3-2, iar Real Madrid a urcat pe locul secund în la Liga, având opt puncte, după primele patru runde. Lider este Atletico Madrid, cu nouă puncte şi un meci disputat mai puţin. De partea cealaltă, Levante rămâne pe locul cinci, cu şase puncte.

Echipele:

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos (60 Militao), Marcelo – Casemiro (60 Hazard) – Lucas, James, Kroos, Vinicius – Benzema (83 Jovic)
Levante: Fernandez – Miramon, Vezo, Duarte (68 Melero), Postigo, Clerc – Rochina (68 Roger), Vukcevic (56 Bardhi), Campana – Mayoral, Morales

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.