Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid nu va conta pe fundașul brazilian Marcelo în partida cu Alaves

www.agerpres.ro
Marcelo Real Madrid

Fundaşul brazilian Marcelo (Real Madrid), cu o problemă musculară a cărui gravitate va fi depistată de un test de rezonanţă magnetică, nu va juca în meciul de vineri cu Alaves, în timp ce Vinicius Jr. va trebui să repete un test la noul coronavirus, relatează EFE.

După antrenamentul de joi, la care cei doi brazilieni nu au participat, antrenorul Zinedine Zidane a explicat că testul nu a fost concludent în cazul lui Vinicius şi a fost repetat joi dimineaţă, conform agerpres.ro.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Ce Constituție? Ce drepturi? Toată lumea la izolare! Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot! .

''Nu a fost pozitiv, a ieşit prost pentru că uneori apar erori, nu este negativ sau pozitiv, se poate întâmpla şi când are loc un asemenea caz, jucătorul nu se poate antrena. Am repetat testul şi după-amiază vom avea rezultatul. Se va vedea eroarea şi el va fi alături de noi mâine'', a declarat tehnicianul francez.

''Marcelo a avut un mic disconfort şi se pare că este vorba de o leziune mică. Nu s-a antrenat dimineaţă, vom vedea în aceste zile după ce va face un test de rezonanţă magnetică. Îmi este clar ce voi face pe acest post, dar nu voi spune cine va juca'', a adăugat Zidane.

Vestea bună din tabăra madrilenilor este includerea belgianului Eden Hazard în lot la meciul de vineri. Din cauza unei lovituri la glezna operată, el a ratat meciurile cu Getafe şi Athletic Bilbao. Titularizarea lui va fi cunoscută cu o oră înainte de startul meciului.

Citește și: Iohannis: ‘Virusul este real, nu are culoare politică și nu poate fi interzis prin lege. Acum nu este momentul disputelor politice și al orgoliilor’

Real Madrid are mari probleme în apărare la meciul cu Alaves, din cauză că nu poate conta pe Sergio Ramos, Dani Carvajal, ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe, şi Nacho, aflat în recuperare. Banda dreaptă este complet descoperită şi dacă Marcelo era apt de joc, ar fi fost acoperită de Ferland Mendy, celălalt fundaş stânga.

Real Madrid are nevoie de victorie în meciul cu Alaves pentru a păstra un avans de patru puncte în faţa rivalei FC Barcelona, care a învins Espanyol cu 1-0, în partida de miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.