Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid s-a calificat în semifinale Ligi Campionilor învingând Manchester City la lovituri de departajare

liga campionilor

Echipa spaniolă Real Madrid s-a calificat miercuri seara în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, la lovituri de departajare, scor 4-3, campioana en-titre a Europei, Manchester City, informează news.ro.

După 3-3 la Madrid, Real a fost echipa care a deschis scorul pe City of Manchester Stadium. Vinicius Junior a centrat şi Rodrygo a înscris, aduncându-i pe oaspeţi în avantaj. City a replicat prin bara lui Haaland, din minutul 19, dar oaspeţii au trecut din nou pe lângă gol cinci minute mai târziu. Gadele au dominat prima repriză, însă golul a venit în minutul 76. Rodri i-a trimis lui Doku, acesta a centrat, Rudiger a gafat şi De Bruyne a înscris, egalând situaţia pe tabelă şi la general. Cu 4-4 scor cumulat, meciul a intrat în prelungiri, care nu au adus nimic nou pe tabelă, astfel încât calificarea s-a decis la lovituri de departajare.

Seria penaltiurilor a fost deschisă de Julian Alvarez, de la City, care a transformat cu siguranţă. Ederson a apărat şutul lui Modric, iar Bernardo Silva a tras pe centru, ca la antrenament, portarul madrilen Lunin prinzând balonul. Bellingham a egalat, înscriind în dreapta portarului. Lunin a apărat la Kovacic şi Lucas Vazquez a marcat pentru Real. Foden a menţinut pe City în joc, înscriind, dar Nacho a făcut 3-2 pentru Real. Portarul Ederson a înscris şi el pentru gazde, dar madrilenii s-au calificat după lovitura transformată de Rudiger, şi Real va înfrunta pe Bayern Munchen în semifinale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.