Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid se depărtează de titlu: Cu un autogol și un penalti ratat, campionii Spaniei pierd la Mallorca

cdnuploads.aa.com.tr
Real Madrid

Autogolul lui Fernandez și ratarea unui penalty în repriza secundă de către Asensio au anulat șansele la victorie ale unui Real Madrid care a dominat categoric pe Mallorca, la toate capitolele, fiind însă învinsă cu 1-0, în etapa a 20-a din La Liga. Real e la 5 puncte de Barca, cu un meci mai mult, notează Mediafax.

74 la sută posesie, 14 șuturi spre poartă, 12 cornere și 627 de pase nu au fost suficiente pentru ca Real Madrid să aducă măcar un punct din deplasarea în insulă.

Nacho Fernandez a trimis cu capul în proprie poartă în minutul cu ghinion 13 (1-0), după care Real nu a mai reușit să își creeze faze de poartă periculoase, mingile trimise de madrileni neprinzând cadrul porții nici măcar o dată în prima repriză.

Fără Benzema, absent din lot, și fără Curtois, accidentat la încălzire, deținătoarea Ligii Campionilor și campioana la zi în Spania nu a pus probleme, în ciuda dominării teritoriale clare.

În minutul 58, al 13-lea al reprizei secunde, arbitrul meciului a dictat un penalty pentru Real, după faultul în careu al portarului Predrag Rajkovic. Același Rajkovic care a ghicit apoi colțul spre care a executat Asensio lovitura de la 11 metri, reparându-și astfel greșeala..

A rămas 1-0 în ciuda permanentei dominații a oaspeților.

Barcelona are acum ocazia de a se distanța la 8 puncte în fruntea clasamentului, după meciul de duminică seara cu Sevilla, de pe Camp Nou, Real rămânân doar cu 45 de puncte.

Cu cele 3 puncte câștigate, Mallorca e pe locul 10, cu un total de 28, dar foarte aproape de un loc de cupă europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.