Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid şi Barcelona au pierdut câte un jucător după Jocurile Olimpice de la Tokyo: Dani Ceballos și Oscar Mingueza, accidentări de lungă durată

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Real Madrid şi FC Barcelona au plătit un preţ greu pentru reprezentarea Spaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, mijlocaşul Dani Ceballos respectiv fundaşul Oscar Mingueza fiind confruntaţi cu accidentări de lungă durată după participarea lor în Japonia, transmite Xinhua.

Ceballos are cele mai mari probleme, după ce Real Madrid a confirmat că suferă de o ruptură totală a unor ligamente la gleznă, deşi iniţial Federaţia spaniolă de fotbal anunţase că mijlocaşul suferise o entorsă de gradul doi în primul meci cu Egipt, de la Jocuri. Ceballos se gândea chiar că a fost aproape să prindă finala JO, în care Brazilia a învins Spania cu 2-1, potrivit agerpres.ro.

Indisponibilitatea intervine într-un moment prost pentru Caballos, care după ce a jucat cedat doi ani la Arsenal, spera să îşi consolideze locul la Real Madrid, sub comanda lui Carlo Ancelotti. Clubul madrilen se confruntă acum cu alte probleme la mijloc, după ce Toni Kroos nu poate juca pe un termen indefinit din cauza unei pubalgii.

Mingueza, care are probleme la o coapsă, va sta departe de teren între trei şi patru săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata primele trei meciuri ale Barcelonei în noul sezon din La Liga. Catalanii joacă în prima etapă, duminică, cu Real Sociedad în deplasare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.