Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid vrea să o dea în judecată pe Inter Milano

Luka Modric

Real Madrid a pus "tunurile" pe Inter Milano. Conducerea galactică se gândește să meargă până la judecătorii de la UEFA cu formația din Italia. Motivul disputei? Croatul Luka Modric. Potrivit publicațiilor din Spania, Real Madrid nu vrea să se repete episodul Cristiano Ronaldo, scrie Mediafax.

Campioana Europei are emoții si cu jucătorul Kovacic, care este tot mai aproape de un transfer la Chelsea.

Potrivit jurnaliștilor iberici, conducerea lui Real Madrid este suprinsă și îngrijorată de felul în care agenții lui Modric vor să se ocupe de transferul jucătorului, dar, mai ales, șefii galacticilor sunt și mai nervoși pe fundaș, care a revenit la antrenamente marți, 7 august, și care a refuzat să vorbească despre situația creată în jurul său.

Cel mai probabil, miercuri, 8 august, Luka Modric, împreună cu reprezentanții săi, vor avea o discuție cu președintele Realului, Florentino Perez. Declarat cel mai bun jucător al Mondialului din Rusia 2018, Modric este nemulțumit de ce se întâmplă la actuala echipă și vrea o nouă provocare, iar transferul la Inter este foarte tentant. Cu Real Madrid, croatul mai are contract până în 2020, însă deținătorii Champions League nu au de gând să îl lase să plece. 750 de milioane de euro este clauza de reziliere a fundașului, însă Inter a oferit doar 15 milioane de euro pentru un împrumut, iar 20 de milioane de euro la cumpărare.

Citește și: Andri Lucas Gudjohnsen a semnat cu Real Madrid

Mundo Deportivo scrie că Real Madrid vrea să îi dea în judecată pe nerazzurri și se folosesc de faptul că italienii vor să îi plătească salariul lui Modric printr-o modalitate care contravine regulilor fair-play-ului financiar, reguli pe care Inter este obligată să le respecte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.