Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Sociedad anunță în glumă împrumutul lui Martin Odegaard la Manchester City

Clubul Real Sociedad a anunțat, sâmbătă, împrumutul mijlocașului norvegian Martin Odegaard la Manchester City. În cele din urmă, a reieșit că formația spaniolă a emis comunicatul oficial sub formă de glumă, având în vedere că 28 decembrie reprezintă "ziua păcălelilor" la iberici.

"Real Sociedad a ajuns la un acord cu Manchester City pentru împrumutul lui Martin Odegaard. Jucătorul va rămâne la Manchester City până la finalul sezonului. Clubul îi mulțumește lui Martin pentru munca depusă aici. A arătat mult profesionalism, dedicare și loialitate. Îi urăm toate cele bune pentru viitor", se arată în comunicatul emis de Real Sociedad, însă acesta se încheie cu un mesaj care demontează cele anunțate anterior: "Suntem forțați să luăm această decizie dificilă pentru a evita posibilele speculații din partea presei pentru următoarele șase luni. Ce ușurare!"

În Spania, "ziua păcălelilor", cunoscută drept Ziua Sfinților Inocenți, se sărbătorește pe 28 decembrie, spre deosebire de 1 aprilie, așa cum se obișnuiește în alte părți ale lumii.

Citește și: ALERTĂ METEO Ninsori și temperaturi scăzute: Vremea în București

De asemenea, clubul Real Sociedad nici nu ar fi avut posibilitatea să îl împrumute pe Martin Odegaard, având în vedere că norvegianul aparține de Real Madrid, iar formația bască va mai beneficia de serviciile sale doar până la finalul sezonului 2020/2021, conform acordului în vigoare. Totuși, presa spaniolă susține că formația condusă de Zinedine Zidane intenționează să îl aducă mai repede înapoi pe Odegaard, la finalul actualei stagiuni.

Martin Odegaard a fost transferat de Real Madrid în ianuarie 2015, de la Stromsgodset, moment în care mijlocașul avea doar 16 ani. Norvegianul, văzut drept un mare talent, a evoluat în doar două partide oficiale la echipa madrilenă, el fiind împrumutat la mai multe formații, precum Heerenveen, Vitesse sau Real Sociedad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.