Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Sociedad diminuează salariile jucătorilor cu 5 sau 20 la sută

Clubul spaniol Real Sociedad a anunţat diminuarea salariilor jucătorilor cu proporţii diferite în funcţie de reluarea sau nu a campionatului, întreurpt din cauza pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

"S-a ajuns la un acord cu jucătorii primei echipe masculine pentru diminuarea salariilor cu 20 la sută în cazul în care competiţiile nu vor fi reluate şi cu cinci la sută în cazul în care vor putea fi reluate. Această decizie, luată cu toate părţile implicate, ne ajută să evităm măsuri traumatizante pentru ceilalţi angajaţi şi contribuie la echilibrarea obiectivelor economice ale clubului în faţa scăderii veniturilor după suspendarea competiţiilor. Suntem recunsocători pentru înţelegerea, colaborarea şi generozitatea de care fiecare a dat dovadă", a anunţat clubul basc, într-un comunicat, conform News.ro.

Real Sociedad ocupă locul 4 în clasamentul LaLiga, după FC Barcelona, Real Madrid şi FC Sevilla. De asemenea gruparea din San Sebastian este calificată în finala Cupei Spaniei, pe care ar urma să o dispute cu Athletic Bilbao.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.