Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Realizatorul Peaky Blinders va face un serial despre Enzo Ferrari

motorvlog.ro
Ferrari SF90 Stradale electric

Întrucât serialul de succes Peaky Blinders tocmai s-a încheiat după şase sezoane, regizorul şi scenaristul Steven Knight va realiza un nou serial axat pe legenda sportului din automobilism Enzo Ferrari, notează news.ro.

Serialul se va numi "Ferrari Rex".

"Viaţa cu totul extraordinară a lui Enzo Ferrari a fost definită de călătoria sa personală şi profesională dramatică, iar Ferrari este o sărbătoare a unei fiinţe umane incredibil de complexe şi fascinante”, a spus Steven Knight într-un comunicat, conform lefigaro.fr.

Regizorul a mai anunţat că serialul se va concentra pe sfârşitul anilor 1950, mai exact între 1956 şi 1961. O perioadă în care italianul a fost profund marcat în viaţa personală de moartea tragică a fiului său, dar şi profesional cu plecarea la Maserati al pilotului său vedetă Juan Manuel Fangio.

Serialul, care va fi difuzat pe Apple TV+, va fi adaptarea biografiei „Ferrari Rex” scrisă de Luca Dal Monte care s-a alăturat proiectului în calitate de consultant.

Enzo Ferrari a decedat în 1988, la vârsta de 90 de ani şi a fost înmormântat într-un cavou suprateran la Modena, în apropiere de Maranello, unde se află sediul companiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.