Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ream Madrid îl va prezenta pe Eden Hazard pe 3 iunie

Goal.com
Eden Hazard

Presa din Spania anunță că finala Europa League, împotriva lui Arsenal, din această seară, va fi ultimul meci pentru Eden Hazard (28 de ani) în tricoul lui Chelsea, acesta urmând să semneze cu Real Madrid potrivit mediafax.

Jurnaliştii de la AS au anunţat data exactă în care va fi prezentat starul belgian la Real Madrid. Totul se va întâmpla luni, 3 iunie, chiar pe stadionul ”Santiago Bernabeu”. Hazard mai are un an de contract cu Chelsea, formaţie pentru care evoluează din 2012.

Rămâne ca Chelsea şi Real Madrid să se înţeleagă în privinţa sumei de transfer. În urmă cu patru zile, Sky Sports a anunţat că londonezii nu sunt dispuşi să renunţe la Hazard pentru o sumă mai mică de 150 de milioane de euro, iar Real Madrid nu vrea să plătească mai mult de 100 de milioane de euro, mai ales că acesta ar putea veni gratis peste un an.

Luka Jovic, de la Frankfurt, şi Ferland Mendy, de la Olympique Lyon, ar putea ajunge pe ”Santiago Bernabeu” în această perioadă de transferuri, anunţă cei de la AS.

108 goluri şi 91 de pase de gol în 351 de partide a bifat Hazard în perioada petrecută la Chelsea. Acesta a fost crescut la academia celor de la Lille.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.