Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rebega a lansat Forța Națională la Tulcea

www.stiripesurse.ro
Laurențiu Rebega

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega a lansat astăzi Filiala Tulcea a partidului Forța Națională, noul președinte al organizației județene fiind Virgil Bălăeș. În discuțiile cu membrii Forța Națională, Rebega le-a explicat acestora că în urma apelurilor sale repetate se construiește în România un pol naționalist și că acest demers a luat avânt și nu mai poate fi oprit. De altfel, la Tulcea, Forța Națională a început construirea acestui pol naționalist și pe plan local, membrii săi fiind în legătură cu Filiala PRU și cu Filiala PRM la nivel județean în vederea reunificării forțelor locale.

De asemenea, Rebega le-a explicat celor prezenți că România are nevoie de o forță politică dispusă să apere interesele țării pe plan intern și extern și care să obțină pentru țara noastră un statut egal în cadrul UE. ”Noi avem obligații ca un stat din Schengen, dar nu avem drepturile unui stat Schengen. La fel, piața este comună, dar subvenția pentru agricultură este mai mică în România față de alte țări”, a dat Rebega câteva exemple despre felul în care România este discriminată la nivelul UE.

”În continuare, ni se pregătește să renunțăm la moneda națională și la BNR, urmând să adoptăm moneda euro, ba chiar și la limba națională, Comisia Europeană având doar patru limbi oficiale la nivelul UE”, a avertizat europarlamentarul român care este și vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.