Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rebega (Pro România): Fondurile UE, amenințate din pricina refugiaților

NBC News
refugiati

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) atrage atenția pe pagina sa de socializare că ”Uniunea Europeană s-a construit pe principiul solidarității între statele membre”, dar că statele care au aderat la UE au trebuit să se pregătească ani de zile și să facă dovada însușirii normelor și valorilor comunitare, iar populația din aceste țări a muncit și a suferit pentru a atinge acest statut. Acum însă, precizează europarlamentarul, ”fondurile de coeziune sunt amenințate pe motiv că trebuie rezolvată problema refugiaților”.

Potrivit lui Rebega, problema refugiaților nu se rezolvă în Europa. ”Oamenii din Africa și din alte părți ale lumii, care își încearcă norocul, sunt victimele unei contrabande josnice! Ei plătesc un fel de negustori de sclavi moderni ca să fie scoși în apele internaționale, de unde sunt „salvați” de ambarcațiuni ale unor ONG-uri. ONG-urile nu sunt de vină, dar devin complice la acest trafic. În acest ritm, în fiecare an, în Uniunea Europeană intră clandestin un milion de persoane. E ca și cum, la fiecare trei ani, se mai integrează o țară de dimensiunea Lituaniei. Fără pregătire, fără muncă, fără „acquis comunitar”!”, explică europarlamentarul Pro România dedesubturile imigrației care a lovit Europa.

”Dacă vrem să-i ajutăm pe acei oameni cu adevărat, mai spune europarlamentarul români, atunci trebuie făcute investiții în țările lor de origine. Altfel, nu vom reuși să rupem acest cerc vicios, iar frustrarea cetățenilor europeni va avea urmări greu de prevăzut!”, avertizează Laurențiu Rebega.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.