Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rebega (Pro România): Front comun cu blocul franco-german sau cu cel american?

facebook.com
Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) atrage atenția pe pagina sa de socializare că ”2018 complică și mai mult lucrurile pe plan extern. Scandalul mutării capitalei israeliene la Ierusalim, dar și retragerea americanilor din acordul iranian confirmă atacul american la adresa Uniunii Europene, cum le place unora să îl numească”.

În consecință, observă europarlamentarul Pro România, ”Angela Merkel declara de curând că Europa trebuie să meargă pe propriile picioare, iar președintele Franței se raliază acestei poziții. Vrea nu vrea, România e prinsă la mijloc și e important unde ne poziționăm în această poveste: facem front comun cu blocul franco-german sau cu cel american?”

Rebega adresează această întrebare după ce a participat la dineul oferit de premierul Marii Britanii, Theresa May, sursele noastre spunând că la evenimentul derulata fără presă s-a discutat nu doar despre viitorul relațiilor Marea Britanie-UE, ci și despre ultimele evenimente din politica mondială, în centrul cărora stă noua politică americană care trezește nemulțumirea europenilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.