Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recep Tayyip Erdogan a dat explicații: Macron, Putin și Trump au cerut detalii despre atacul asupra Siriei

reuters
Erdogan

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a discutat marţi la telefon cu omologul său francez, Emmanuel Macron, despre operaţiunea militară turcă în regiunea Afrin din Siria, informează Reuters, din surse din cadrul preşedinţiei de la Ankara. Potrivit acestora, Erdogan a dat asigurări că s-au luat toate măsurile pentru a proteja civilii, iar cei doi şefi de stat au convenit să comunice frecvent pentru rezolvarea crizei din Siria. Într-un comunicat citat de AFP, preşedinţia franceză a afirmat că Macron, "ţinând cont de imperativele de securitate ale Turciei", i-a făcut cunoscută lui Erdogan "preocuparea provocată de intervenţia militară lansată sâmbătă" în regiunea Afrin, conform Agerpres.

Citește și: Carrefour face o mișcare neprevăzută: Gigantul anunță concedieri masive – Mii de angajați vor avea de suferit

Reuters anunţă că Erdogan a discutat marţi despre intervenţia militară împotriva miliţiilor kurde din Siria şi cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, iar surse de la Casa Albă au anunţat că şeful statului turc urmează să fie sunat şi de preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, pentru un dialog pe aceeaşi temă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.